Babgulyás  

* 1 kg füstölt csülök
* 0,5 füstölt nyúlja
* 0,5 kg szárazbab
* 4-5 szál sárgarépa
* 4-5 szál fehérrépa
* 1 nagyobb fej vöröshagyma
* 3-4 ek fűszerpaprika
* só ( ha szükséges)
* 3-4 ek zsír 

1. A babot átválogatjuk és hideg vízzel átmossuk.
2. A zöldségeket meghámozzuk, karikára vágjuk és a babbal együtt, kb 2 liter hideg vízzel felöntve feltesszük főni.
3. A hagymát apróra, a húsokat nagyobb kockákra vágjuk.
4. A hagymát a zsíron megpirítjuk, majd a tűzről lehúzva megszórjuk pirospaprikával és hozzáadjuk a húst. Fedő alatt megpároljuk. (Mintha pörköltet készítenénk.)
5. Ha a bab és a zöldségek megfőttek, hozzáöntjük a már megfőtt húst és összefőzzük. Kóstolás után, ha szükséges sózzuk.





Webhosting - Domén - VPS szerver - Szerverhosting