Csiperkegombás töltelék  

» 2 mogyoróhagyma
» 5 ek. olívaolaj
» néhány csiperke
» 1 citrom
» 4 paradicsom
» 3 gerezd fokhagyma
» 1 csokor petrezselyemzöld
» 150 g kolbászhús
» só és bors
» 10 dkg reszelt gruyére sajt

Az olívaolajon futtassuk meg az összevágott hagymát, majd keverjük hozzá a felaprított gombát és facsarjuk rá a citrom levét. Így pároljuk 10 percig, közben sóval és borssal ízesítsük. Ezután dolgozzuk bele a zúzott fokhagymát, a kolbászhúst, és a felaprított petrezselymet. Pároljuk további 5 percig.
A paradicsomot szeljük ketté, a közepét vágjuk ki, kanalazzuk bele a tölteléket és hintsük meg a sajttal. Előmelegített sütőben fél óráig süssük.




Tárhely bérlés - Domain foglalás - Virtuális szerver - Szerver bérlés