Csülkös karfiolsaláta

* 1 kis füstölt sertéscsülök
* 1 kg karfiol (fagyasztott is lehet)
* só
* 2 piros színű húsos paprika
* 1 ek 10%-os csemege ételecet
* 1 kk mustár
* 1/2 vöröshagyma
* 1 kk porcukor
* 5 ek kukorica csíraolaj
* késhegynyi pirospaprika
* 1/2 csokor kapor

1. A húst éjszakára hideg vízbe áztatjuk, másnap friss vízben puhára főzzük.
2. A karfiolt rózsáira bontjuk, enyhén sós vízben puhára főzzük, leszűrjük, hűlni hagyjuk.
3. A paprikát kicsumázzuk, közepes kockákra vágjuk.
4. Az ecetet a mustárral összekeverjük, a hagymát meg a porcukrot hozzáadjuk.
5. Kissé megsózzuk, az olajat cseppenként belekeverjük.
6. A pirospaprikával, meg a fölaprított kaporral fűszerezzük.
7. Végül a karfiolt, a paprikát és a kockákra vágott csülköt is beleforgatjuk.





Tárhely bérlés - Domain foglalás - Virtuális szerver - Szerver bérlés