Dunántúli gulyás  

» 4 dkg zsír
» 2 ek. liszt
» 1 kk. pirospaprika
» 25 dkg marhalábszár
» 1 csemegeuborka
» 1 sárgarépa
» 1 fehérrépa
» 1 gomba
» 1/2 fej vöröshagyma
» 1 gerezd citrom
» 2 ek. lecsó
» 2 burgonya

A zsírt és a lisztet kuktába tesszük, majd megszórjuk a pirospaprikával, és 1 liter vizet öntünk hozzá. Ezután beletesszük a feldarabolt húst, uborkát, répákat, gombát, a felaprózott hagymát, az összepréselt fokhagymát és a lecsót. Az egészet alaposan elkeverjük, majd puhára főzzük. Közben sózzuk, majd mikor majdnem teljesen megpuhult a hús, hozzáadjuk a felszeletelt krumplit. Végül az egészet készre főzzük, és már kínálhatjuk is.



Tárhely - Domain - VPS - Szerver hosting