Francia saláta

* 30 dkg zöldborsó
* 20 dkg sárgarépakocka
* 1 közepes, savanykás alma
* 3 kisméretű ecetes uborka

öntethez
* 1 pohár tejföl (3,75 dl)
* 1,5 ek majonéz
* 2 tk mustár
* 1 kk cukor
* 1 kk só
* 1 tk citromlé

 
  1. A zöldségeket megfőzzük. (Ha nem mirelitből készítjük, akkor a répát a főzés után kockázzuk fel.)
  2. Amikor az alaposan leszűrt borsó és répa kihűlt, belekeverjük a felaprított nyers almát és ecetes uborkát.
  3. Elkészítjük az öntetet: a tejfölt a majonézzel és a mustárral, valamint az ízesítőkkel jól elkeverjük.
  4. Ráöntjük a zöldségekre és lazán összekeverjük.
  5. Jól lehűtve kínáljuk.


Tárhely bérlés - Domain foglalás - Virtuális szerver - Szerver bérlés