Gombás sonkatekercs

* 40 dkg üveges gomba , levével együtt
* 8 szelet gépsonka
* 20 dkg vaj
* 2 dl tejföl
* reszelt sajt
* 1 doboz paradicsompüré
* 1 fej vöröshagyma
* só
* frissen tört bors

 1. A gombát és a felaprított hagymát 10 dkg vajon megpároljuk, kicsit meg is piríthatjuk és sóval, borssal ízesítjük.
2. A gépsonkaszeleteket ezzel megtöltjük és összegöngyöljük, mint a palacsintát. Tűzálló tálba fektetjük.
3. A gomba visszamaradt levébe beletesszük a maradék vajat, a paradicsompürét, szükség esetén sózzuk és felforraljuk.
4. A tűzről levéve tejföllel összekeverjük. Az így elkészített mártást a töltött sonkákra öntjük, megszórjuk reszelt sajttal a tetejét és előmelegített forró sütőben megpirítjuk.




Webhosting - Domén - VPS szerver - Szerverhosting