Gombás tojás

* 10 dkg csiperkegomba
* 6 db tojás
* 1 nagy fej vöröshagyma
* 1-2 ek olívaolaj
* 1 dl főzőtejszín
* 1 dl tejföl
* pár szál petrezselyem
* só
* bors

1. Egy serpenyőben a megmelegített olívaolajon a vékony szeletekre vágott hagymát pár perc alatt megpároljuk.
2. Ezalatt a gombát megtisztítjuk és felszeleteljük, majd hozzáadjuk a hagymához és tovább pároljuk, míg meg nem puhul. Közben sózzuk, borsozzuk.
3. A tojásokat felverjük, megsózzuk, hozzáadjuk a tejszínt és a tejfölt, majd jól elkeverjük. Ráöntjük a hagymás gombára, majd mint a sima rántottát, "tologatva" keverjük addig míg a megfelelő állagú, keménységű nem lesz. Még mielőtt elkészülne, hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet.



Webtárhely - Domain regisztráció - VPS bérlés - Szerver elhelyezés