Hipp-hopp marhahúsleves  

* 40 dkg marhahús (lábszár)
* 4 szép szál sárgarépa
* 2-3 gerezd fokhagyma
* 1 nagy fej vöröshagyma
* két marhahúsleves kocka

1. Szeletekre vágjuk a marhahúst, és feltesszük főni kb 1,5 liter vízbe. (Ennek majd nagy része elfő idő közben.)
2. Ha felforrt, óvatosan levesszük a leves tetején keletkező habot. Majd beletesszük a két leveskockát, fokhagymát, vöröshagymát. Kb 2 órán át főzzük. (Akinek nincs ennyi ideje, az eleve már kuktába kezdje.)
3. Ha a marhahús megfőtt, belerakjuk az előre felkockázott sárgarépát, és még kb 15 percig főzzük. A végén tésztát főzünk bele, tetszés szerint.




Tárhely bérlés - Domain foglalás - Virtuális szerver - Szerver bérlés