Juhsajtos-gombás szendvics

* 2 nagy szelet kenyér
* 1/2 szeletelt gomba konzerv (vagy 3-4 fej friss gomba)
* 2 zöldhagyma
* 2 cikk fokhagyma
* 50-100 g juhsajt
* 2 evőkanál tejföl
* fűszerek (só, bors, zöldfűszerek)
* olívaolaj(extra szűz)
 
1. A 2 szelet kenyeret serpenyőben egy kis olívaolajban megpirítom utána félreteszem (egy fedővel lefedem hogy minél tovább meleg maradjon), majd a serpenyőben szintén egy kis olívaolajban megdinsztelem az apróra vágott zöldhagymát, hozzáadom a gombát (ajánlott ezt is kicsire összeaprítani) és ízlés szerint ízesítem(só,bors,zöldfűszerek).
2. Pár perc után ráreszelem a juhsajtot, kevergetem míg teljesen meg nem olvad a sajt, ekkor hozzáadom a tejfölt és a zúzott fokhagymát. 1-2 perc kevergetés után el is készült a "feltét".
3. A pirított kenyérre egyenletesen rákenem az így elkészített juhsajtos gombát és friss apróra vágott piros paprikával(pritamin vagy "kápia") díszítve tálalom.


Tárhely bérlés - Domain foglalás - Virtuális szerver - Szerver bérlés