Káposztaleves  

» 1 káposzta
» 3 nagy hagyma
» 4 gerezd fokhagyma
» 2 nagy ánizs kapor gumó
» 4 paprika
» 4 zellerszár
» 250 g spárga
» 2 l zöldség alap lé
» 1/2 tk. őrölt kömény
» 1/2 tk. őrölt kurkuma
» 1/2 tk. őrölt koriander
» korianderlevél

A káposztát vékony csíkokra szeljük, a hagymát finomra vágjuk, a paprikát kimagozzuk és feldaraboljuk.
Az alaplevet felfőzzük és belerakjuk a káposztát, a hagymát, a paprikát, a zúzott fokhagymát, a felszeletelt zellerszárat és az ánizs kapor gumót főzni. Köménnyel, korianderrel és kurkumával fűszerezzük. Addig főzzük, amíg a zöldségek megpuhulnak, tálaláskor korianderlevelekkel díszítjük.



Tárhely bérlés - Domain foglalás - Virtuális szerver - Szerver bérlés