Kukoricás burgonyaleves  

» 1 vöröshagyma
» 1 sárgarépa
» 1 babérlevél
» 1 tk. kakukkfű
» 1 l tyúkhúsleves
» 25 dkg kukorica
» 2 főtt burgonya
» 1 dl tej
» só, őrölt bors
» 5 dkg felaprózott petrezselyem

A tyúkhúslevesben felforraljuk a felaprózott hagymát és répát, a babérlevelet és a kakukkfüvet. Forrás után még kb. 10 percig főzzük, majd beletesszük a kukorica és a felkockázott burgonya felét. Ezután az egészet le turmixszoljuk, majd hozzákeverjük a maradék krumplit és kukoricát. Végül összeforraljuk a tejjel, sózzuk, borsozzuk, és tálaláskor meghintjük a felaprózott petrezselyemmel.




Tárhely bérlés - Domain foglalás - Virtuális szerver - Szerver bérlés