Lebbencsleves  

* 1 fej hagyma
* 15-20 dkg csuszatészta vagy száraz lasagne tészta (6-8 db)
* 4-5 szem burgonya
* 1 csokor petrezselyem
* kevés olaj
* 1 paprika
* 1 paradicsom
* 1 púpos ek pirospaprika

1. A tésztát kevés olajon megpirítjuk. Folyamatosan kevergessünk, rázogassuk, hogy egyenletes legyen.
2. Ha szép barna lett, hozzátesszük a nagyon apróra felkockázott hagymát és 1-2 percig kevergetjük vele.
3. Beletesszük a pirospaprikát.
4. Vízzel felöntjük. Sózzuk. Beledobjuk a paradicsomot, paprikát és a kockára vágott burgonyát.
5. Puhára főzzük. A legvégén beleszórjuk az apróra vágott petrezselymet.





Webtárhely - Domain regisztráció - VPS bérlés - Szerver elhelyezés