Meleg szendvicskrém
* 25 dkg parizer (egyben vásárolva) * 20 dkg reszelni való sajt * 2 dl 20 %-os tejföl * 1 tk mustár * 1 ek majonéz * 1 mk vegeta * 2 db tojás 1. A tojásokat keményre főzzük, és miután lehűtöttük, megpucoljuk, apró kockákra vágjuk. 2. A parizert 3-4 mm-es kockákra felaprózzuk. 3. A tejfölt elkeverjük a mustárral és a majonézzel, valamint a vegetával. 4. A sajtot lereszeljük, 1/4 részét félretesszük, amivel a szendvicsek tetejét fogjuk megszórni. 5. Az összes hozzávalót jól összekeverjük és kb 4 mm vastagon ráhalmozzuk, rákenjük a kenyér szeletkékre, végül megszórjuk a félretett sajttal. 6. Előmelegített, forró sütőben 200 C°-on addig sütjük, míg a teteje szépen megpirul. |