Rántott hortobágyi palacsinta

* 10-12 dkg sós palacsinta (ilyen, csak hagyma nélkül)
* 60 dkg csirkemell filé
* 1 fej hagyma

* 1 paradicsom
* 1/2 paprika
* 1 púpozott ek fűszerpaprika
* őrölt bors
* étolaj

A panírozáshoz:
* tojás
* finomliszt
* zsemlemorzsa

1. A hagymát apró kockára vágjuk és olajon megdinszteljük. Lehúzzuk tűzről.
2. A fűszerpaprikát hozzáadjuk, elkeverjük.
3. A húst felkockázzuk és a hagymához adjuk. Kb 1-1,5 dl vizet öntünk alá. Sózzuk, borsozzuk.
4. A paradicsomot felszeleteljük, a paprikát felkarikázzuk és az előzőekhez adjuk.
5. Lefedve puhára főzzük.
6. Bot mixerrel pépesítjük és a palacsintákba töltjük. Felhajtogatjuk, hogy kis csomagok legyen belőlük.
7. Panírozzuk és forró olajban kisütjük.





Tárhely bérlés - Domain foglalás - Virtuális szerver - Szerver bérlés