Rukkolás-baconos rántotta

* 6 db tanyasi tojás
* 6 szelet bacon
* 2 maréknyi rukkola
* 50 g vaj
* 75 ml főzőtejszín

1. Egy vastag falú serpenyőben a vaj felét felolvasztjuk, beledobjuk a csíkokra vágott bacont, enyhén megpirítjuk.
2. A tojásokat lazán felverjük, beleöntjük a serpenyőbe és hozzáadjuk a maradék vajat. Folyamatosan keverjük és mikor a tojás elkezd összeállni, levesszük a tűzről. Továbbra is keverjük, amikor elértük a kívánt állagot, belecsorgatjuk a tejszínt (ez ugyanis megállítja a tojás továbbsülését), a legvégén pedig az alaposan megmosott rukkolát is hozzáadjuk. Azonnal tálaljuk egy szelet rozskenyér kíséretében.





Tárhely bérlés - Domain foglalás - Virtuális szerver - Szerver bérlés