Sajtkrémes meleg szendvics

* 16 kifli
* 2 tojás sárgája
* 2 ek liszt (csapott )
* 2 dl tej
* 10 dkg natúr krémsajt
* 10+5+10 dkg sajt reszelve
* 7+10 dkg vaj
* 1/2 mk só
* fehérbors vagy pici mustár ízlés szerint (ezek el is maradhatnak )

1. A tojás sárgáját a krémsajttal, liszttel és a tejjel simára keverjük, majd beletesszük a 10 dkg reszelt sajtot és a sót.
2. Lassú tűzön besűrítjük, majd hagyjuk kihűlni. (Közben többször megkeverjük, hogy ne bőrösödjön be.)
3. A 7 dkg vajat habosra keverjük, beletesszük az 5 dkg reszelt sajtot és a kihűlt alapkrémet, majd alaposan összekeverjük.
4. A kifliket félbevágjuk és vékonyan megkenjük vajjal, erre kerül jó vastagon (kb fél cm) az elkészített sajtkrémmel és gazdagon megszórjuk a maradék (10 dkg) reszelt sajttal.
5. Előmelegített sütőben arany barnára sütjük ( 200°-on ).




Tárhely bérlés - Domain foglalás - Virtuális szerver - Szerver bérlés