Sárgadinnye saláta kecskesajttal

 * sárgadinnye
* kígyóuborka
* paradicsom
* kecskesajt
* mentalevél

Az öntethez
* 1 ek barnacukor
* 1 ek balzsamecet
* 3 ek olívaolaj
* só
* bors

1. Először az öntetet készítjük el: a cukrot pici forró vízben feloldjuk, majd hozzáadjuk a balzsamecetet. Sózzuk, borsozzuk, és habverővel állandóan kevergetve beleöntjük az olíva olajat.
2. Egy salátástálban egymásra rétegezve elhelyezzük a vékony szeletekre vágott sárgadinnyét, kígyóuborkát, paradicsomot, kecskesajtot és végül néhány mentalevelet. Meglocsoljuk az öntettel (én ezt fotózás után tettem, hogy ne legyen barna a sajt a képen).
3. Fogyasztás előtt rövid időre hűtőbe tesszük, hogy az ízek kissé összeérjenek.





Webtárhely - Domain regisztráció - VPS bérlés - Szerver elhelyezés