Spenótleves
 
 
» 6 csésze felaprózott spenót
» 4 ek. vaj
» 2 tojás
» só, őrölt szerecsendió
» 2/3 csésze parmezán
» 4 csésze marhahúsleves
» 3 szelet olasz jellegű kenyér

A spenótot egy lábosba tesszük, majd főzni kezdjük, amíg a levelek össze nem esnek. Ekkor kinyomkodjuk belőle a folyadékot, majd a felaprózott leveleket vajon megpároljuk. Sóval és szerecsendióval ízesítjük, majd ha kihűlt, összekeverjük a tojásokkal és 3 ek. sajttal. Eközben a húslevest megmelegítjük, majd felöntjük vele a tojásos spenótot. Végül a megpirított kenyérrel együtt és a parmezánnal megszórva kínáljuk.




Tárhely bérlés - Domain foglalás - Virtuális szerver - Szerver bérlés