Szegfügombás toast

* 100 g szegfűgomba
* 1/2 fej vöröshagyma
* 1 közepes méretű TV paprika
* fél csokor petrezselyem
* 1 kk só
* 2 csipet fehér bors
* 4-5 ek olívaolaj
* 4 szelet bagette

1. A gombát megpucoljuk: szárukat lecsippentjük, szűrőbe téve folyó víz alatt megmossuk és konyhai papírtörlővel leszárítjuk.
2. A finomra vágott vöröshagymát az olívaolajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a kicsumázott, ereitől megszabadított, apró darabokra vágott paprikát.
3. Mikor a paprika kezd megpuhulni, beletesszük a serpenyőbe a gombát. Sózzuk, borsozzuk és a gombák méretétől függően, pár perc alatt megpároljuk.
4. A legvégén hozzákeverjük az egészen finomra vágott petrezselymet, az egészet igazságosan elosztva négy szelet pirítósra halmozzuk és azonnal tálaljuk.



Tárhely bérlés - Domain foglalás - Virtuális szerver - Szerver bérlés