Tárkonyos spárgás csirkeleves
 
 
» 500 g friss spárga
» 2 ek. olívaolaj
» 125 g felszeletelt zeller
» 1 póréhagyma
» 1 hagyma
» 1,2 l csirke alap lé
» 200 g selymes tofu
» 300 g főtt csirke
» 1 tk. felaprított kakukkfű
» só és bors
» A díszítéshez:
» felaprított tárkony

A felszeletelt hagymát és póréhagymát, valamint a zellert olívaolajon megfuttatjuk. Hozzáadjuk a húslevest, felfőzzük és hozzáadjuk a felszeletelt spárgát 5 percig párolva. Ha kihűlt a tofuval együtt bot mixerrel simára keverjük, majd újra hevítjük, sóval és borssal fűszerezzük. Hozzáadjuk a felvágott főtt csirkét, valamint a kakukkfüvet és még 10 percig rotyogtatjuk. A végén tárkonnyal meghintve díszítjük.




Webhosting - Domén - VPS szerver - Szerverhosting