Tojáskrém 3.
* 4 tojás * 1 ek natúr joghurt * 1 ek tejföl * 1-2 ek majonéz * 1 kis fej vöröshagyma * 1 gerezd fokhagyma * 1 tk olívaolaj * só * bors * ételízesítő Tetejére: * pirospaprika 1. A tojásokat egy lábosban keményre főzzük, eközben kis olajon megpirítjuk a vöröshagymát egészen barnára, de vigyázzunk, hogy ne égjen meg! 2. A megfőtt tojásokat tojásszeletelő segítségével mindkét irányból minél kisebbre felvágjuk, és egy tálba tesszük. 3. Villával tovább, egészen pépesre törjük a tojásokat. 4. Hozzáadjuk a megpirított hagymát, fokhagymanyomóval a fokhagymát és az összes többi hozzávalót, és jól elkeverjük. 5. Ízlés szerint szórjunk bele sót, borsot, ételízesítőt. 6. Pár órára rakjuk hűtőbe. 7. Hidegen tálaljuk, egy kis snidlinggel vagy pirospaprikával a tetején. |