Tojásos lecsó

* 5 db TV-paprika
* 8 db kisebb szemű paradicsom (vagy 3-4 db normál méretű)
* ½ fej vöröshagyma
* olívaolaj
* 4 tojás
* só, bors

1. Egy serpenyőben az apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük.
2. A megtisztított paprikát, miután a csumáját eltávolítottuk, csíkokra vágjuk. A paradicsomot felkarikázzuk.
3. Először a paprikát tesszük a serpenyőbe, a lángot magasabbra véve, néha megkeverve pároljuk. Amikor már majdnem megpuhultak a paprikacsíkok, hozzáadjuk a paradicsomot is. Sóval és borssal ízesítjük.
4. Végül a felvert tojásokat ráöntjük a lecsóra és kevergetve pár perc alatt készre sütjük.



Webtárhely - Domain regisztráció - VPS bérlés - Szerver elhelyezés