Töltött gomba

* 10 nagyobb csiperkegomba
* 15 dkg lágy vaj
* 10 dkg zsemlemorzsa
* 4 gerezd fokhagyma
* 1 ek friss kakukkfűlevél
* 1 tojás
* só
* frissen tört fekete bors

1. A gombák tönkjét eltávolítjuk, kalapjukat megtisztítjuk, és lemezes felükkel felfelé fordítva tepsire helyezzük a csiperkéket.
2. A vajat habosra keverjük, hozzáadjuk a finomra vágott fokhagymát. Ebből 10 dkg-ot elosztunk a gombákon.
3. A maradék fokhagymás vajon pedig aranyszínűre pirítjuk a zsemlemorzsát. Tálba tesszük, belekeverjük a kakukkfüvet, és sóval, borssal ízesítjük. Végül a tojást is hozzákeverjük.
4. A morzsás tölteléket a gombákra halmozzuk, igazságosan elosztva.
5. Légkeverésen 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt megsülnek a csiperkék.





Webhosting - Domén - VPS szerver - Szerverhosting